80% av cancerfallen kan botas om inte patitenten är helt förstörd av ”traditionell” cancervård redan innan. Se denna film från norska sjukvården!!!

I denna film som är uppdelad i fyra delar, berättar 3 läkare om hur de behandlar patienter med mineraler och näringsämnen och har 80% utfall – OM den ”riktiga” vården inte redan har sabbat kroppens förutsättningar genom ”traditionell” cancervård innan. 

Titta 3.00 min in i filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=ON1CUSJjZL0&feature=related .

OCH som en parantes så diskuterar de hur mycket träning i näringskunskap en läkare i Norge får? Mellan 5-10 timmar under 6 års utbildning är svaret… vilket är liknande siffra som i den svenska läkarvården!

Titta 4.25 min in i filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=iTio2f017FM

För att förstå vikten av detta, så visar läkarvetenskapens statistik att traditionell cancervård med cytostatika endast ger 2-procentigt utfall. 

Som ett intressant tillägg, så är en av mina vänner med och utbildar i den del som svenska läkare kan välja till som nutrition under sin utbildning OCH nästan inga väljer den. Känns tryggt va? Och som ni vet så har jag utbildat både barnläkare och sjuksystrar som inte har en aning om hur nutrition och tarmsystem inverkar på immunförsvaret…


De uttalar sig gärna och smutskastar de som har denna kunskap, vilket är ännu mer skrämmande eftersom deras okunskap då till och med levereras utan ödmjukhet inför ett holistiskt tänk.