Vitamintillskott på nyhetsmorgon

Hej hopp i den härliga molniga värmen!
Idag var jag på nyhetsmorgon som vanligt… Idag pratade vi om vitamin- och mineraltillskott och hur viktigt det är med tillskott IBLAND!

Jag rekommenderade som alltid…

VANLIG MAT!

Ät frukt och grönt, så mår kroppen fantastiskt!

De är så gulliga på Västeråsredaktionen… Alltid glada och roliga! Jag glömde berätta att Ulrika hade rosa skor på sig förra veckan. *ler* Nu är de inte så många på redaktionen eftersom det är semester.

Det är den alltid glada och superduperroliga Ulrika, jättesöta och nätta Rebecka, världens roligaste Maria och en av killarna Jimmy (trodde att han hette Lucas *skratt*) måste platsa på listan över Sveriges sötaste killar.

Sen är det några som jag inte kommer ihg vad de heter, men som vanligt så hittar jag på egna namn utifrån vad de ser ut att heta *ler*

Efter nyhetsmorgon var jag på IKEA och handlade en klädstång… sådan som man har som klädhängare i en loge. Jag ska spraya den rosa och ha istället för en supertrist garderob.

Nyss var Moa och min lillsyrra här och hämtade en massa roliga sponsorprylar som jag hittade när jag städade. Den lilla ungen är så söt… Jag har gett henne rosa Nikebyxor och rosa/lila pumaskor samt 4 par rosa ballerinaskor som glittrar. Och igår köpte jag en rosa såpbubbelmaskin som jag ska ha när jag håller i barnpassningen på syrran´s bröllop.

Det ska bli såååååååå roligt! Nu ska jag skriva, skriva och skriva. Snart är det ju premiär för mina nya hemsidor. *ler*

Kan det inte bli slut på alla attans semestrar nu!!!!

Kramelikram och hej så länge!

Önskar en sommarrastlös Zarah