Det faktum att kvicksilvret i influensavaccinet ger biverkningar är inget nytt och förklaringen om att det är lika mycket kvicksilver som i en portion fisk och att detta är ofarligt är helt felaktigt. Man kan inte jämföra kvicksilver som sprutas in i blodomloppet med ett kvicksilver som kommer bundet till fiskens fett och som också passerar leverns rening innan det går ut i blodomloppet.
En annan aspekt som vi helt har missat i debatten är det faktum att miljögifter har förmåga att sänka kroppens temperaturer.
Det beror framför allt på att gifterna blockerar sköldkörtelns funktion både vad gäller tillverkning av hormonet tyroxin men också av omvandlingen till T3 som är det aktiva hormonet. Denna omvandling sker i levern, njurarna och hjärnan (Bertil Wosk). .
Vår temperatur har sänkts så pass, så att det till och med är på förslag om att människans medeltemperatur skall sänkas. Det intressanta är att ingen ifrågasätter varför vår kroppstemperatur har minskat och som alltid, så viftas det bort inom läkarvården, livsmedelsindustrin och i regeringsfrågor. Förhoppningsvis så är det på grund av okunskap… men förmodligen så är det pengar, prestige och politik som ligger bakom det faktum att ingen lyfter denna oerhört farliga utveckling.
Kroppen har nämligen sin temperatur för att motverka mikrober (virus, bakterier och parasiter) och gör det enklast genom att höja temperaturen i kroppen såsom vid feber. Om du alltså tar febernedsättande medicin, så minskar chansen för att du blir frisk och har du otur så kan till och med virus och parasiter gömma sig i kroppen. De kan sedan komma fram när du av någon anledning har ett lägre motstånd, såsom vid vaccinering, sjukdom eller vid långvarig stress.
Mikrober dör som sagt vid höga temperaturer och det är med anledning av det som kroppen höjer sin temperatur när sjukdom uppstår. Detta medför att en för låg kroppstemperatur (vilket den alltså får vid intag av miljögifter och stort intag av tillsatser), alltså borde bidra till att kroppens försvar minskar. Om det inte finns gott om kolestrol och D-vitamin till immunförsvarets vita blodkroppar och motstånd, så försämras funktionerna ytterligare.
Trots detta, så finns ingen notis kring miljögifterna i vaccinet och inte heller det faktum att man ej undersöker människors immunförsvar innan vaccinering. Människor med nedsatt immunförsvar och/eller de som äter mycket skräpmat och/eller utsätts för miljögifter har således mindre skydd för det virus som finns i vaccinet, då det till och med kommer tillsammans med kvicksilver och miljögifter som ödelägger immunförsvaret. Istället bör intaget av miljögifter och dålig mat minskas och istället ersättas av antioxidantrik kost, frisk luft, mindre tungmetaller, miljögifter samt med kompement av naturliga D-vitamintillskott. Detta tillsammans med att immunförsvaret utsätts för virus, bakterier m.m. är den tuffhetsträning som kroppen behöver för att klara av att bli frisk och själv stå emot angrepp.
Läs mer om hur du kan hjälpa ditt barn att bygga hans/hennes immunförsvar på naturlig väg! blog.php?bid=837