Vaccinerade testpersoner allvarligt sjuka av svininfluensavaccinet!

Tyska media har rapporterat om en 40-årig affärsman som drabbas av svåra biverkningar under ett test av svininfluensavaccinet. Den ansvarige läkaren Frank von Sonnenburg förnekar dock patientens rapport. Den drabbade mannen blev allvarligt sjuk bara ¨några timmar efter att han hade injicerats med svininfluensavaccin tillverkat av GlaxoSmithKline, samma företag som tillverkat vaccin åt Sverige.


”Injektionen gjorde mig sjuk – testet är oansvarigt… Jag kände mig fullständigt omskakad, på tredje dagen fick jag ont i njurarna, huvudvärk och feber. Sedan fick jag en hostattack och tvättstället färgades rött – det var blod”


Förutom denna händelse så har ett hundratal liknande fall rapporterats från Kanada!!!

Läs hela artikeln: http://www.sourze.se/Testpatient_Injektionen_gjorde_mig_sjuk_10689298.asp