Toxiner högst på skrämsellistan

Idag har jag föreläst 3 gånger, varav en av dem var förlagd till det helt fantastiska badet vid Stureplan, Sturebadet. Där talade jag om antioxidanter, antocyaniner, vikten av näring, superfruits som acai, blåbär, granatäpple, acerola och guava.

Efter föreläsningen hamnade vi i en intressant diskussion om trender, där Chiquita´s norska ansvarige berättade om en trendföreläsning som han besökt nu i dagarna. Den tog upp nya amerikanska studier där ett urval av världens befolkningen hade tillfrågats om vilka hälsofaror som de var mest oroade över. Överst på listan var toxiner, rädsla för gifter och  först på plats 7-8 fanns sjukdomar som cancer representerade.

Kanske är det så att jag och mina likasinnade världskollegor har nått fram med vårt budskap ;-)  Jag och min kära vänner Sanna Ehdin, Bertil Wosk, Bitten Jonsson m.fl har arbetat oerhört hårt för detta i Sverige och för att sprida kunskap om hur man gör för att rena kroppen på naturlig väg.

Självklart inte bra att människor är oroliga för sina kroppen men oerhört förhoppningsfullt att de ÄNTLIGEN börjar inse vikten av bra, naturlig mat och livsstil istället för skräp som lightprodukter, halvfabrikat och tillsatser!

Imorgon är det dags för dag två av Saltåkvarn´s surdegskurs, så mer information kommer under morgondagen. Dagen bjuder även på pressfrukost angående lanseringen av Stadium´s nya kollektion samt deltagande på Leadshipdagen med landets grymmaste NLP-företag, Nordic Institute.

www.kostkoll.se