Tingelingpremiär och Slow Food-mässa på G

Igår var det äntligen dags för premiär av den härliga Tingelingfilmen, självklart under Disney´s vingar. Eventet var minst lika trevligt som de tidigare premiärer som jag besökt men utöver det så har jag ju en liten förkärlek för den lilla älvan Tingeling. Vi delar både samma namn och flera egenskaper såsom envishet, tålamod, fantasi…. för att nämna några.


imorgon bär det av till turin och årets Slow Food-mässa. Jag bilar ner tillsammans med mina Slow Food-kollegor Niclas Wahlström och K-C (Karl-Christer) Wallberg. Vi ska även stanna på tryffelfestivalen i Alba, vilket skall vara en succé (… har jag någo viskat i mitt nyfikna öra…)

Mässan som är förlagd till turin, heter Salone de gusto och har HELA 5000 utställare inom ekologiska och biodynamiska odlingar och råvaror. Det är en helt fantastisk möjlighet för många bönder och farmare och för att samla inspiration och kunskap för oss eldsjälar. Med på resan är även kocklandslagets Carina Brydling och stjärnkockarna Gert Klötzke, Melker Andersson, Carola Magnusson, Rune Kalf-Hansen med flera. 

Självklart, så bloggar jag direkt från mässan och ger de allra senaste galna nyheterna till er alla :-)