Superroliga tillsammanssmycken och sångtips!

Tralalalala… *ler*

Vet ni att jag hittade en så söt sida som publicerar alla gamla hederliga barnvisor… Tralla med den webbansvarige Kalle på: Barnvisor… för visst är det häääärligt att sjunga tillsammans. Han är numera min samarbetspartner och passar utmärkt som komplement till mina sidor Lektipset, Sagotipset och Familjetipset

Apropå tillsammans, så har en helt fantastisk smyckeskreatör gjort en superfin serie med mamma-barn-smycken.

Det är ingen hemlighet att jag älskar att göra egna smycken, bära allt som glittrar och dessutom allt som är rosa. *ler* Beställ, sukta eller önska.. på Studio Helene

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med Pigga Barn-matlagningskurs. Vi lagade enkla luncher tillsammans och som alltid när jag är med barnen, så inser jag varför jag kämpar så hårt för dem. De är fantastiska, härliga och mina bästa vänner i hela världen. *ler*

Vi lagade fisk- och linsgryta, lamm- och mangomix, laxgryta, spenatsallad, bönröra, kesoröror och en uppfriskande fruktsallad som avslutning. Roligt, inspirerande och gott!
Till min hjälp hade jag min kanonpersonal, som jag för övrigt hade kickoff med i fredags… på Blue Moon Bar i Västerås … ;-(

Gillar bollhav bättre än krogar!

Nu ska jag fortsätta skriva till stora&små, ToppHälsa och till min allra kärast Pigga Barn. Superdupermysigt!

Ha en härlig kväll
Zarah