Sprincykla dig varm!

Hej mina vänner!

Är nyss hemkommen från min restaurangfest på Green n Lean, nykter och städad som alltid *ler* Dagen har varit minst sagt låååååång, då den började med ett mycket roligt möte.

När jag hade Itrim i Västerås (motion och viktminskning för vuxna rådvilla… ), så träffade jag Anders som är en av delägarna till hela kedjan. Han och hans fru Jenny blev mina vänner och under Jenny´s mammaledighet så startade hon det supercoola företaget Springcykel (www.springcykel.se). Tanken var att använda cyklar UTAN trampor för att med hjälp av barnens fart, få upp balans och därmed slippa stödhjul som är ganska opedagogiskt. Superhäftig idé tyckte jag, och marknadsförde den överallt där jag kunde… *ler*

Så… nu när Jenny skulle tillbaka till sitt jobb, så frågade de om jag ville ta över företaget OCH det ville jag såklart!!! Så nu, mina vänner är min familj (mamma, pappa och lilla jag… ) nya ägare till det mycket häftiga Springcykel. Det känns som en sååå naturlig del av mina älskade Pigga Barn och jag kommer göra allt för att ni alla ska få chans till de små söta cyklarna :-) Läs gärna mer på: www.springcykel.se

Kram zötisar och zuzza zött!!!