Sänk blodtrycket med rödbetsjuice och proteasenzymer

Jag har skrivit om rödbetans inverkan på blodtrycket tidigare och då främst beroende på nitriter som finns i rödbetan och i rödbetsjuice. Den är både avgiftande och påverkar blodtrycket positivt. Högt blodtryck kan minskas genom ökad vätsketillförsel om patienten inte dricker tillräckligt, genom balanserade nivåer mellan främst natrium och kalium, men även med hänsyn till syrabasbalans och kalciumnivåer. Om det är mycket skräp och slagg i blodet, akn proteasenzymer städa upp i blodbanan och bryta ner immunkomplex m.m.

Läs mer om rödbeta och högt blodtryck:
http://www.nutraingredients-usa.com/Research/Beetroot-juice-may-lower-blood-pressure-Pilot-study/?utm_source=newsletter_daily&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2BDaily&c=SENccLzEHG8AntBB%2BOzY5Q%3D%3D

Läs mer om kost och hälsa:
 
www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info 
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu