Pigga medarbetare på Tv 4

Hallojsan där!

Sitter på mitt alldeles underbara Pigga Barn-center efter en alltid lika inspirerande morgon på Tv 4. Jag pratade om hur alla nerdeppade människor kan må bättre under den blåsiga, kyliga och lite tråkiga hösten.

Hur man kan tänka på att motionera regelbundet, vistas utomhus i det solsken som finns samt äta ordentligt, såklart! D-vitamin bildas i våra kroppar genom solsken motsvarande dagsljus på ca: 15 minuter. Tänk på att mörk hy kräver mer dagsljus!

Ta vara på hemmakvällar med regnrusk och kryp upp i soffan med en varm kopp grönt energité eller ta ett långt avslappnande bad. Alla mina medarbetare på 4:an fick en uppiggande energidrink med mango- och päronjuice, äppeljuice, apelsinjuice  och rosenrot. *ler* 

Fick precis mail från mina kollegor på Tv 4 att Norrköping hade berömt mig (hihi… ) och gett inslaget kanonbetyg. Det är så roligt och jag älskar att vara där! Programledarrollen eller rollen som ”icke manus-följande” är fantastiskt utvecklade och härlig. Inspirationen bara lyser genom rutan och mitt budskap är alltid – lyssna på dig själv och din kropp! Nu har vi kört över 40 teman och är snart inne på ett nytt år, så det är helt otroligt att vi har lyckats hitta så många teman.

I natt gjorde jag om Kostkoll tillsammans med en mailande Per. Han är grym och sidan blev så otroligt fin. Jag letade bilder och skrev artiklar nästintill hela natten och bara älskar att äntligen kunna jobba med det jag älskar och brinner för – Mina Pigga Barn och alla bebisar till hemsidor. Surfa in på: Kostkoll 

Nu ska jag ordna med våra utvärderingsmöten på Västeråscentret och sedan fortsätter allt jobb med sajterna. Nu är vi igång med bygget av Brommacentret och kommer även att lansera vår Engelska sajt på bred front.

Ha en alldeles underbar och fantastisk dag

Kram från lilla Zarah