Övervikt och autoimmuna sjukdomar kan uppkomma från candida, kemikalier, miljögifter, tillsatser och läckande tarm!

När kroppen utsätts för kemikalier, miljögifter eller stora mängder socker, så lagras gifterna in i kroppsfettet, särskilt om kostens fettinnehåll är lågt, eftersom fett och galla har som en av sina funktioner, att binda upp tungmetaller och föra ut gifter ur kroppen. En smal person behöver alltså lägga på sig mer fett, för att inte bli förgiftad, vilket kroppen själv reglerar genom att lagra in energi och skapa övervikt.

Socker, vete och antibiotika kan i sin tur skapa candidatillväxt i tarmen när tarmmiljön försämras eller slås ut. Detta orsakar läckande tarm. vilket innebär att det läcker ut osmält mat och kemikalier ut i blodet, via en alltför porös tarmslemhinnan.

Överväxt av Candida (svamp) ökar dessutom sötsuget på ett nästintill omänskligt sätt, vilket gör att många av de som lider av candida inte kan styra sockersuget med egen vilja. Candidan lever nämligen utav socker, och tömmer blodet på blodsocker, som gör att  sockersug uppstår som en ren överrevnadsinstinkt när blodsockret blir för lågt. 

På detta sätt, så kan både övervikt och autoimmuna sjukdomar uppstå på grund av kemikaliebelastning.

Läs mer om övervikt och tungmetaller, kemikalier och läckande tarm:

www.kemikalier.eu
www.viktminskningstips.net
www.kostkoll.se
www.kolhydrater.org

www.zarahssida.se