Om att hjälpa utan baktanke… !

Jag fick just detta mailat till mig på Eskilstuna Kuriren, då SJÄLVKLART utan undertecknad person samt utan en mailadress. VARFÖR en person inte kan stå för sitt inlägg är en mycket bra fråga. Jag besvarar detta här i bloggen eftersom det alltså inte går att svara på inlägget utan att det finns en mailadress.

Fråga 1. Du känner inte att du tar på dig ett lite för stort ansvar när du bloggar om att 80 procent av alla cancerpatienter som inte får traditionell behandling klarar sig bättre än de som inte får kemoterapi etcetera?

Fråga 2. Du påstår att allt på dina sidor är ideellt och att Mc Donalds t ex inte får annonsera. Hur kommer det sig då att du på din blogg både ”boostar” kollodialt silver och växtnäringen Ocean Solution – båda produkterna som ”av en händelse” importerade och marknadsförda av en viss Anders Sultan? Hur ideell är du EGENTLIGEN?

Det är bra med debatt och jag välkomnar denna sortens frågeställningar. Till en början så vill jag påpeka att det inte är JAG som hävdar att 80% av cancerfallen kan botas utan att denna kunskap kommer från de läkare som också finns i den film som hela mitt inlägg hänvisar till. Detta är exakt samma sak, som om en kvällstidning publicerar en artikel om forskning, framförd av forskare och sakkunniga.

Fråga nummer två är oerhört intressant och förvånande och säger mer om skribenten till påståendet än om mig och mina artiklar. VARFÖR skulle mina tips och min blogg ha med herr Anders Sultan att göra? Och vad skulle jag om möjligt tjäna på att tipsa om de saker som han tillhandhåller? Jag har ingen som helst koppling till det och skulle ALDRIG tipsa om saker för att tjäna pengar OCH heller aldrig ens ta emot pengar för det… Svaret på frågan om hur ideel jag är tycker jag är oerhört trist när min enda önskan är att hjälpa människor…  

Just med anledning av alla mina ideela projekt så klarar jag mig knappt ekonomiskt då jag tackar nej till all kommers för att stället göra det jag tror på… att hjälpa de som inte har ekonomi…  Jag vill även tala om att det kostar massor med pengar att driva alla mina ideela sajter som jag jobbar dygnet runt för att ha igång, utan annonsörer och sponsorer. Detta bekostar jag genom att föreläsa och försöka jobba så mycket som möjligt själv,… både dag och natt. Tänk om den som skrivit detta mail till mig, kunde förstår att det inte alls handlar om att göra saker för att tjäna på det… utan för att göra bra saker för sina medmänniskor!

www.zarahssida.se