Ökad näring och odlingsmöjligheter – vitaminer, mineraler och spårämnen boostas med ny mirakelprodukt!

Idag innehåller våra grönsaker så lite som 10% av det ursprungliga näringsinnehållet och inte nog med det… Vi micrar maten så pass, så att YTTERLIGARE 90% (… av de lilla 10 %…) försvinner. För att öka vårt näringsintag, så krävs hälsokost och stora mängder mat OM vi skall få våra kroppar i balans. För att inte tala om allt det socker och de tillsatser som hämmar näringsupptaget och byts ut mot den föda som vi egentligen bör äta för att hålla oss pigga och friska. MEN än är det inte försent … ;-)

En av mina vänner har en helt ny produkt som heter OceanGrowns, där han säljer en viss sorts näring för att hjälpa odlingar och dess frukter, bär och grönsaker att återfå sin näring. 

OceanGrowns Ocean Solution återbördar alla mineraler och spårämnen till odlingsmarken genom en växtnäringsprodukt som utvinns ur havets innehåll av alla periodiska systemets 90+ ämnen. Detta sker genom att extrahera och koncentrera alla de mineraler och spårämnen som samlats i havet till ett växtnäringsämneskoncentrat.

Produkten produceras av havsvatten och är helt utan gifter och andra bekämpningsmedel.

Anders på OceanGrowns har även lanserat produkter som kolloidalt silver (IONOSIL) samt mineralkosttillskottet och fodertillskottet MetylSulfonylMetan (MSM), ett ämne som ger kroppen tillskott av metyl och organiskt svavel.

Nu har jag fått prover, så jag återkommer så snart jag har testat att odla med Ocean Grows.

Läs mer på: http://www.oceangrown.se/

Läs mer: www.kostkoll.se