Nylanserade Pigga Barn

Hej i höstskymningen!

Nu har det varit dagar fyllda med event och långa nätter. Sedan i onsdags har vi byggt Pigga Barn-arenor på Skansen´s jorden och skogens dagar och det har varit succé. Magnus har roddat alla event medan jag och Per har byggt Magneta´s sajt och byggt om och förnyat vår allra käraste Pigga Barn.

Vi har nu anpassat den, så att den ska vara mer användavänlig och strukturerad. Jag är supernöjd verkligen. Titta på: Pigga Barn Vill dock förvarna om att Oderlan (vårt webbhotell) har blivit angripen av hackers, vilket har gjort att sidan har legat nere stora delar av dagen.

Nu är det iallafall klart att ni träffar oss på IKEA nere i Jönköping lör-sön v.44. Samma dagar är jag på Underbara Barn-mässan, så det är som vanligt. Det har blivit så den senaste tiden att vi är på 3 olika ställen samtidigt och ibland undrar jag själv hur i jösse namen vi lyckas… men det går faktiskt när man som jag… har en brinnande glöd, engagemang, ett stort leende och bra människor med på tåget.

Bara vetskapen om att jag kommer att förbättra världen gör att jag kan vända ut och in på varje sekund för barnens skull.

Nu ska jag ta en promis och sedan lägga in nya roliga och inspirerande tips på Pigga Barn (om servern är up and-runing) Imorgon kan du träffa mig och Magnus i Sthlm och höra oss föreläsa om alla söta småttingars hälsa. Du kan även ta med dina sötisar till Skansen och låta de springa sig varma tillsammans med våra underbara Pigga Barn-tjejer.

Glöm inte att du kan kika in i vår kalender om du vill veta var vi håller hus *ler*!

Ha en underbar kväll, kära du
Zarah