NLP Master och ICC Trainer

Igår blev jag ÄNTLIGEN klar NLP Master och kan numera både arbeta och leva med NLP på ett kongruent förhållningssätt. NLP Trainern är på Mallorca i november, så det är nästa steg som jag ser fram emot oerhört mycket. Innan dess, så är det hypnosutbildning för hela slanten, detta tillsammas med alla våra event m.m.

Höstens NLP Trainer leds av Joseph O´connor, som är en oerhört intressant man, främst på grund av hans stora arbete med både coaching och NLP. Hans fru Andrea Lages är inspirerad av coaching men då från den basilianska livsstilen.

NU är vi alla på Mallorca och har nyss ätit en middag tillsammans med lilla Angela som fyller 5 år idag. De andra som är på plats kommer från Mexiko, Norge, Nya Zeeland, Peru m.fl. och de har gemensamt att de utbildar sig till ICC Trainer. Som ICC Trainer kan de sedan utbilda ICC coacher i sina respektive länder. Joseph är en stor föregångare till NLP och coaching samt grundare till organisationerna ICC och ICNLP. Det är oerhört kul att bo tillsammans med honom och Andrea en hel veckas tid.