Motverka och blockera virus med humussyra

En av mina favoriter för att motverka virus, förutom kolloidalt silver, är humussyra. Det är en naturlig syra som kommer från torv som återfinns i markens humuslager. Syran bildas i torv som är upp till 200 000 år gammal och humusen tas från flera meters djup. Idag finns flertalet studier som stödjer humusens egenskaper för att blockera virus. Medicinsk sett, så bidrar humusen med en blockering, så att viruset inte kan fästa till våra celler. På detta sätt kan vi undvika att de förökar sig och tar fäste.

Fördelen med humussyran är att den är fri från föroreningar eftersom den återfinns så långt ner i jorden, samtidigt som den är ett oerhört effektivt och naturligt skydd mot virus. Du slipper de tillsatser, tungmetaller, konserveringsmedel och annat som finns i vaccin och läkemedel. När du köper humussyra som tillskott, så är den renad och extraherad.

För att enkelt förklara vad humus är, så är det saprofytiskt nerbrutna växt- och djurdelar som till stor del består av lignin. Lignin uppstår från brunrötesvampar och mjukrötesvampar som bryter ner växter och djur. Humus finns till stor del i de jordar som vi anser vara obrukbara. Eftersom humus har lågt pH-värde, så är sjöar som är rika på humus, också fattiga på näring.

Ett roligt experiment för att finna humus är att hälla ammoniak på ett litet jordprov. Om jorden färgas brun, så är jorden rik på humus. Desto mörkare färg som framstår, desto mer humus finns i jordprovet.

Läs mer och beställ humussyra: Vitamera (sök efter Anti-V i sökrutan)

www.kosttillskott-guiden.net
www.rawfood-kost.se
www.naturmedicin-guiden.se
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.vegetarisk.info
www.astma-guiden.se
www.allergi.biz
www.kolhydrater.org
www.skoldkortel.info
www.somn-skolan.se
www.gravidkost.se
www.friskabarn.se
www.piggabarn.se
www.smoothie-recept.se