Moronpromenad med hälsosam frukost!

 

Zarah …berg, stresskola. Morgonpromenad

Vilken härlig morgon med strålande solsken… Vaknade som vanligt med solen i ögonen och en varm, härlig förväntning inför dagen!

Jag startade morgonen med en bovetemuffins, sötade med dadlar och banan. Nu har jag och Josefine gått en morgonpromenad på 1 1/2 timme runt HELA Västervik och har skurit ihop en härlig och färgglad fruktsallad.

Jag har glömt att fira min 8-månaders tv-limit. 26 november var senaste gången jag tittade på tv och nu är det faktiskt 8 månades sedan!!! (och 2 dagar *ler*) Härligt, härligt och oj vad tid jag har haft till annat! jag har visserligen aldrig varit en tv-råtta men några program följde jag innan.

Var utomhus, upplev och umgås med varandra istället… Långa promenader med din bästa vän, roliga lekar med barnen eller en varm sommarkväll i samspråk med inspirerande vänner.

Nu har dagen startat ordentligt och vi ska gå en sväng i Västervik och titta innan vi startar vår resa mot Stockholm. Idag ska bli en underbar dag…

Hej hej