Mellanmålsboosta ungdomarna med mellanmålsworkshop

Idag är jag på workshop i Västerås och gör mitt bästa för att inspirera förskolelärare till att servera bra mellanmål till alla deras skolungdomar. Workshopen innebär att vi tillsammans gör smoothies, fruktsallad, fruktvatten, musli men framförallt, så gör vi det för att lär aoss VILKA produkter som är hälsosamma och inte.

Mellanmålsbuffen är helt klart ekologiskt dominerande med ekomusli, ekologiska bär, nötter, frön, färskpressad juice, ekologisk yoghurt och mina favoriter, Friggs amaranth- och qunioakakor (… ser ut som riskakor är är urgoda…). 

De trista, gamla bovarna Coca Cola, chips, kexchoklad, risifrutti och sockrad drickyoghurt står i ett eget litet hörn och skäms… och rätta mig om jag har fel… men känns de inte bara HELT UTE!

Nu ska vi köra igång… Ha en fin dag :-)