Lugna favoriter o 100/oktan

Hej mina vänner!


Här kommer galet roliga nyheter… Igår bandade jag lugna favoriter tillsammans med Malin Berghagen och det var fantastiskt roligt :-) Malin är underbar och så fantastiskt rar och from nu på söndag kör vi tillsammans varje första söndag i månaden. Så lyssna på lugna favoriter mellan 9-12 nu på söndag.


När jag ändå är i farten, så vill jag slå en slag för vår fina kidzavdelning på Wellnet Life och för mitt deltagande som föreläsare i nätverket 100/oktan.

Föreläsningsteamet på 100/oktan består av bland annat Niklas Wikegård, Thomas Johansson, Thomas ”Kuben” Andersson, Patrik Klüft, Rober­to Vacchi, Martin och Jimmy Lidberg, Tommy Karls, Magnus Woxén, Thomas Ravelli, Hanna Marklund, Magnus Hedman, Tomas Gustafson, Beatrice Ahlperby, Marlene Hedblom, Tobbe Blom, Sara Englund, Andrea Kodzoman, Tina Nordlund och så lilla jag :-)

Läs mer på Beta