Laktosfria recept i regnrusket

Hej mina vänner!

Tänk att min dag har varit mestadels utomhus (mina favoritmiljö), trots regn och blåst. Jag älskar hösten, alla färger och att allt bara är såååå mysigt. Snart kommer även julen och jag skrattade idag när de på Mix megapol pratade om julpynt som är framme året om. Jag sparar på ”vänd så snöar det” som jag så fint kallar det. Har över 60 stycken och de är faktiskt alltid framme. De påminner mig om att vända upp och ner på tillvaron… *skratt*

Idag har jag gjort recept till Valio och det var superroligt. Att göra laktos- gluten och sockerfria recept är kanonroligt. Reda med linser eller boveteflingor, söta med frukt och använda Valio´s kanonhärliga laktosfria produkter. Så inspirerande!

Nu är jag nyss hemkommen från en lång promenad i regnrusket, lite frusen men varm inombords. Ska göra mitt kära fänkålsté och krypa upp i soffan och svara på alla härliga mail. Ska fota alla recept imorgon… på min restaurang.

Ha det fantastiskt, så hörs vi under morgondagen!
Kram Zarah