Läkemedelsmissbruk vanligare än ”vanliga” droger!

Idag på nyheterna tog de upp vikten av läkemedelsmissbruk och det faktum att det numera är vanligare än ”vanliga” droger. Det bör även tilläggas att HELA 163.000 personer har ansökt om kredit för att inhandla medicin på apoteket!?!


Hmm… inte konstigt att de jagar oss som kan hjälpa människor utan alla dessa kemiska mediciner…! De tjänar så mycket pengar på alla sjuka människor, så det är helt, helt galet!

… OCH då är det inte ens medräknat alla de sjukdomar och nya mediciner som en läkemedelsförgiftning medför.

Jag har själv varit läkemedelsförgiftad efter mina 2 hjärnblödningar och har en mamma som är omskolad pharmaceut och oerhört kunnig inom medicinernas innehåll. Det är mindre lätt att bli av med alla gifter i kroppen och pengarna bara tickar iväg.

Högkostnadsskyddet är bara en ursäkt för att få folk att köpa mediciner som de annars inte skulle ha köpt och det bekostas självklart av oss alla… precis som alla dessa vaccineringsdoser som är så omdebatterade. Förresten, så undrar jag hur mycket det kostar att skicka ut ”vaccinering”-kataloger till hela befolkningen och hur miljövänligt det är?

Tänk om alla människor remitterades till en person som kunde hjälpa dem med deras mentala inställning, med näringsrik kost, bättre sömn, mindre stress, ökad delatighet och känsla av meningsfullhet.


Det är lätt att hamna i onda cirkar när man väl har börjat med medicin eller vaccinering.

Onda cirkar, skapade med onda avsikter, helt enkelt!

Boosta immunförsvaret: www.kostkoll.se, www.detoxa.nu och www.vitaminochmineral.se