Hemliga möten och nya hemsidor!

Hallojsan där!

Här är det hektiskt värre och superduperroligt (nästan alltid)! Facebook tar upp min lediga tid, jag väcker tuppen varje morgon (någon måste ju väcka honom också *skratt* och min alldeles underbara lilla rosa pärla har vilat i 2 dagar.

Torsdagen tillbringade jag på Västeråsföreläsning och tillsammans med vår nya hemsida (ja, du hörde rätt *skratt*) Snart kommer vårt senaste tillskott till hälsosverige! Nu är det klart att vi finns på Pigga Barn-event på lördag i Västerås, i Eskilstuna nästa lördag och på hälsokryssningen 21-22 oktober. På Underbara Barn-mässan har vi HELA 35 kvadratmeter där alla barn kan hoppa och skutta med oss. *ler*

Igår (fredag alltså), så var jag på möte med en hemlig aktör (som vanligt i mitt numera 007-liknande liv *ler*) och på lunchmöte på min restaurang med lilla söta Sanna på Rhönisch. Efter det så hade jag möte med världens gulligaste Pernilla som är marknadschef på familjeliv. Hon är så, snäll och rolig och gav mig världens finaste ring. Jag kan verkligen rekommendera hemsidan där hennes kompis säljer smyckena Vilda Viktoria. Superfina verkligen! Den ringen jag fick nu var grön, därav mitt gröna tema för lördagskvällen… men var lugna… en rosa är beställt *skratt*

Idag har jag haft planeringsmöte hela dagen och imorgon har vi styrelsemöte i Åkeshov. Mysigt söndagsförmiddagsnöje… *ler* Är nyss hemkommen från en liten mysfest hos Per (data-Per *skratt*) tillsammans med min bästa vän Jeanette och alla andra småstadsbor.

Ha en superhärlig lördagskväll och höstig söndag! Glöm inte att rostade kastanjer är supergott, lövhögar och regnpölar är roliga som attans och höstvindarna är som gjorda för hemmagjorda, färgglada drakar. *ler*

Kramar i massor
Tingeling