Galen dag med 9 möten!

Åhhh vad jag älskar härliga regnrusk…

Sitter hemma med en kopp varmt (och hemmagjort) fänkålsté. Det luktar underbart, smakar ännu bättre och är fantastiskt för kroppen.

Idag har jag tillbringat hela min dag på min allra käraste restaurang tillsammans med MÅNGA inspirerande möten.

Min morgon började med ett telefonmöte med min mysiga kollega Karin på Stora och små ang. våra nya tidningar.

Vid 9.00 träffade jag min kollega från Green n Lean – Joakim. Han är så rolig och lite halvt affärsmässig… men ändå inte. Nu är våra konsumentförpackningar och det är med glädje som vi kan lansera dem om ett par veckor.

Min vision i livet är ju inte bara att berätta vad som är bra för kroppen… utan även inspirera till nytänk, motivation, aktiviteter och produkter som främjar hälsan. Tänk, jag undrar ofta jur jag skulle må om jag inte hade det tänket i min ryggmärg – min tarmsjukdom är ju väldigt svår.

Min lunch tillbringade jag med Åsa och Josef som är våra härliga, supergoa delägare i Stockholm. Efter det hade vi möten med en till ägare och jag och Magnus käkade ihop innan mötet med Kristina och Per.

Nu är jag hemma med min lilla tekopp och klockan är 23.50… lång dag som vanligt men jösses vad det händer grejer. Varje dag är som en överraskning, då det tillkommer samarbeten, härliga människor, ideér och framförallt eldsjälar som vill finnas vid min sida.

Livet är som ett stort fyrverkeri och underverk…  med rosa stjärnor…
Kramar i massor från lilla Tingeling