Fotodag med Fitness Magazine

I morse var en minst sagt tidig morgon, med promenad på djurgården med Anna-Lena på Fitness Magazine. Det var så komiskt att vi kom på under vår promenad att hon och jag var från samma lilla stad och att hon hade gått många år i samma klass som min gamla sambo. Livet är verkligen roligt (… och märkligt…) ibland!

Vi fotade och lunchade med raw food och sedan begav jag mig till Enköping för att besikta min lilla rosa skönhet. Så är det när man har ett schema som är tightare än juliträngseln på en överfull badstrand… Det är bara att vackert åka till den stad som lyckas ha en tid som passar.

Idag kom en bra nyhet som värmde en trogen NLP-älskare. Karolinska har genomfört en operation med pacemaker för första gången utan bedövning och nedsövning och då ENDAST med hypnos. Det ni… Äntligen börjar världen första vidden av de redskap som faktiskt finns att tillgå ;-)

Just nu skriver jag artiklar och fixar med vår nya tidning och NLP-hemsida. Det är så fantastiskt roligt med alla våra ideela pigga barn-projekt, så jag blir alldeles fånigt superglad.