Bli frisk från vinterkräksjukan och influensa

Nu i dagarna så ligger många utslagna i influensa/kräksjuka, så här kommer en superkur som är enkel och skonsam mot magen.

Gör iordning saltvatten (2 dl hett, kokat vatten med två nypor havssalt) och drick nu direkt…. Drick ett likadant glas i eftermiddag om magen fortfarande inte är okej. Vattnet måste vara hett, nästan så att det inte går att dricka men självklart inte så att man bränner sig.

Hjälp kroppen, magen och tarmen med 10-15 matsmältningsenzymer på fastande mage, varannan timme tills maginfluensan är över…. och ta även 3-4 kapslar probiotika (beror på styrka och antal strängar) var tredje, fjärde timme… Så kommer magen vara i balans igen framåt kvällen… ♥

Om ni har influensa, och har kolloidalt silver hemma, så kan ni slänga ner en hut sådan tillsammans med probiotikan och enzymerna. Ta även en stor dos D-vitamin, kring 40.000-50.000 IE som engångsdos på kvällen och 20.000-30.000 IE på morgonen efter. Fortsätt med minst 10.000 IE per dag tills besvären är borta, och ta sedan 5000 IE per dag tills april då vår egen D-vitaminomvandling kommer igång (då solens strålar står tillräckligt högt).

Vid svårare infuensa, så ta 1 msk kolloidalt silver i timmen tills influensasymtomen avtar, gärna tillsammans med en sked kokosolja också, så löser det upp fetthinnor på eventuella lipidvirus, dvs ett influensavirus som har bildat en fetthinna kring sig så att immunförsvaret inte kommer fram.

Ni kan även koka te på tedroppar från rölleka, pepparmynta och ingefära (för att lindra illamående) och timjan (för att motverka bakterier). En intressant variant är även att riva en avocadokärna och torrrosta i stekpanna. Blanda 1 tsk i hett vatten, låt dra i 5-10 minuter och drick :)

Läs mer om kost och hälsa:

www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu