Advent är här

Härliga, mysiga advent är här och hela min helg har gått till att pyssla och mysa på marknader. Igår gjorde jag hälsosamt julgodis till nyhetsmorgon som vi ska banda imorgon (måndag). Spirulinabollar, chokladdoppade nötter och kokostoppar! Det är vitkigt att visa att det går att göra bra godis som man kan äta av utan skri från hälsoexperterna, men det är som vanligt… lagom dos som gäller.

Idag har jag, min lillebror och hans tjej varit på julmarknad och tittat på alla tradtionella julinslag. Välgörenhetskampanjen går toppen och det bara rasar in mail från mammor och pappor som behöver vår hjälp. Imorgon ska jag till Västerås och starta kampanjen på Västerås Tidning.

Förresten… Jag blev så glad idag när jag slog upp senaste numret av tidningen Leva. Jag var vald till en av årets inspiratörer och blev alldeles varm inombords. Det är fantastiskt att andra uppmärksammar och uppskattar det jobb som jag utför… så TACK i massor till Leva!

Kramiz