Jag ÄLSKAR min mangostanjuice

Jag, Malin Berghagen och Doreen Månsson från SVT är bara några få av de som redan har fastnat för den nya naturella och tillsatsfria mangostandrycken.


Visste du att kroppen bildar 300 miljoner nya celler VARJE DAG och att det alltså blir mer än 9 miljarder varje månad. Det säger sig självt att den näring och energi som finns i cellerna är av största vikt. Idag vet vi också att antioxidanter aktiverar vår produktion av bra celler pga den ökade stamcellsfunktionen.


Jag har LÄNGE letat efter en produkt som är bra, naturlig, utan tillsatser, med superfruits och genuint bra råvaror. Den nya grymma vinnaren på superfruitmarknaden är helt klart mangostan eftersom den är söt och god till skillnad från tex acai och noni som är rent osmakliga.


Frukten kallas för ”frukternas drottning”, har inget samröre med mango, är en tropisk växt i arten clusiaväxter och härstammar från sydöstra Asien. Mangostan odlas på ekologiskt vis, växer som golfbollsstora bär på fruktträd och har en helt fantastiskt vacker, purpurfärg. Frukten har slagit sig fram bland supervarianter som acai, mullbär och aloe vera men är en gigantisk vinnare på grund av det stora oracinnehållet och den välsmakande juice som frukten ger.


Smaken påminner om en blandning mellan jordgubbar, persika, aprikoser, apelsiner, ananas och ger ett fräscht och tropiskt intryck. Juicen ger både sötma och syrlighet med ett lätt inslag av krydda, vilket bidrar till att det sällan krävs tillsatser i juicen.


Juicen marknadsförs som ett mirakelmedel som verkar inflammationshämmande och som ett universalmedel som förebygger och botar MÅNGA sjukdomar. Skalet har använts mot malaria, hudproblem som eksem, psoriasis, inflammationer och infektioner.


Har druckit 2 stycken idag och är helt rosig och pigg. Tänk vad mitt immunförsvar är lyckligt nu *skratt*


HELT GALET BRA!