Färsk pasta är alltid trevligare än torr pasta, och för oss som äter glutenfri mat så har färsk pasta lyst med sin frånvaro. Nu har det väldigt duktiga företaget Dacarla kommit med ett nytt sortiment med färsk glutenfri pasta. Pastan ät väldigt god och har förvånansvärt bra konsistens. Ingredienser är bland annat majs- och rismjöl.
I sortimentet finns följande produkter:
- Glutenfria färska lasagneplattor
- Glutenfri färsk tagliolini röda linser
- Glutenfri färsk papardellepasta
- Glutenfri färsk tortellini
- Glutenfri färsk tagliatelle på kikärtor
- Glutenfri färsk ravioli
Dacarla har även torr pasta som tex:
- Glutenfri maccheroni durra och linfrön
- Glutenfri ravioli tofu och sparris
- Glutenfria lasagneplattor
- Glutenfri pasta rigatoni teff
- Glutenfri Vegansk gnocchi
- Glutenfri pasta fusilli röda linser
Läs mer: Dacarla[fb_button]