2000 hälsotips ur min hälsobibel – Om allt inom hälsa vänds 180 grader (… alltså tvärtom…) så blir det rätt!

Ja, vad menar jag med den överskriften? Jo, att om vi gjorde exakt det vi gör idag inom sjukvården och istället gjorde tvärtom, så skulle allt gå bra för människan. Dvs: istället för att slå ut immunförsvaret, så boostar man det, istället för att vara still vid sjukdom, så rör vi oss och håller igång systemet, istället för att minska på fibrer vid tarmsjukdomar, så ökar vi dem för att öka PH-värdet m.m.m.m. Jag har tusentals tips i mitt huvud, vilket säkerligen syns i mina 2400 artiklar på sajterna som ni ser i menyramen.

Min ödmjukhet inför andra människors kunskaper är gigantisk, vilket gör att jag hela tiden söker ny kunskap, nya tankar och då gärna från gamla läror. I mitt sökande, så möter jag ständigt de som är outstanding inom sina områden och häromdagen fick jag en bok… en bok som fick mig att ramla av stolen.

Mannen som skrivit boken är numera gammal och har för länge sedan lämnat sitt enträgna hälsoarbete, för pension och acceptans inför att världen ser ut som den gör… MEN… han har skrivit ner allt sitt arbete i en blå bok, som nästintill borde tituleras som en hälsobibel (… om nu ordet borde fanns… *ler*…)

Jag har aldrig sett något liknande och trots röran i boken (… som är ALLT annat än journalistiskt…), så är min avsikt att dela med mig av detta till er läsare.

Ni kommer alltså få ett par, tre tips per dag under det kommande året (… det är över 2000 tips i boken… ) OCH vi börjar redan nu… Läs dagens kommande inlägg för att inspireras och lära er ÄNNU mera om hur kroppen funkar och byggs för att bli frisk och stark! 

Läs mer om kost på: www.kostkoll.se