Tävla om bra probiotika och astaxantin

Få världens bästa mage och tarm!

Var med i utlottningen av ett av världens bästa och mest kraftfulla probiotikatillskott, Flora 50-14 från Innate Response bidrar till en välfungerande mage och tarm. Goda tarmbakterier är nyckelkomponenten i magtarmhälsa och Flora 50-14 innehåller otroliga 50 miljarder goda tarmbakterier av 14 olika icke-konkurrerande stammar per kapsel! Flora 50-14 är inte baserad på mjölkprodukter.

Som enda märke i Sverige innehåller den dessutom den viktiga DDS1-formen av Lactobacillus Acidophilus. Inga av Innate Response produkter innehåller mjölk, vete, soja, gluten, majs, syntetiska eller artificiella ingredienser.

Läs mer på http://www.greatlife.se/halsokost/probiotika/

Skönthet skall komma inifrån

Var med i utlottningen av superantioxidanten Astaxantin från Dr. Mercola. Hudläkaren Dr. Nicholas Perricone, känd amerikansk författare, talar om astaxantin som en stjärna bland anti-aging mat. Astaxantin kan förbättra hudens kvalitet, elasticitet och reducera rynkor. Den ökar uthållighet och återhämtning vid intensiv träning och är perfekt för en kropp som behöver reparation efter dagligt slitage. Dr. Mercolas Astaxantin är av högsta kvalitet och de använder inte lösningsmedel för att separera astaxantinet från algen.

Läs mer: http://www.greatlife.se/halsoprodukter/astaxanthin-dr-mercola

Tävla genom att skicka in dina bästa knep för att hålla dig frisk och ung. Skicka ditt tips till zarah@kostkoll.se senast 31 maj.

Läs mer om kost och hälsa:

www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu