Hurra för Ariel!

Idag har jag haft en underbar dag med nästan 3 timmars promenad. Skönt eftersom jag sedan tillbringade hela min eftermiddag framför datorn. Kvällen tillbringade jag på tapasmiddag med 10-kamp (i det envist härliga sommarregnet.)

Men nu till det helt magiska… Jag råkade spilla typ en dl blåbärsjuice på min vita Rhönischtröja *skratt*. Ganska typiskt mig och nästan lite roligt eftersom jag verkligen tänkte att jag INTE skulle spilla.

Som jag sagt tidigare: Hjärnan förstår inte inte *ler*… Så det blir alltså: Jag ska spilla! Och det gjorde jag med besked. Det lustiga är att när jag tvättade den i morse, så gick det bort!!! Helt utan ett spår och jag är nästan övertygad om att jag har drömt om händelsen… Hmmm!

Verkligen värdsliga problem! Det är sånt man roas sig med när alla andra är lediga och envisas med att trycka på badstranden eller ute i sommartorpet. Jag är redan så rastlös så mina ben snart får krupp…

Kram Kram