Del 2 av vår serie med hälsosamma dessertrecept bjuder på chokladpudding i ny hälsosam tappning. Vår chokladpudding är mjölkfri, glutenfri och helt vegansk.
Du har väl inte missat:
Del 1: Glutenfria bananpannkakor
Vegansk chokladpudding med visp (kokos)grädde
Du behöver:
8 ekologiska avocado
3 mogna ekologiska bananer
4 msk ekologisk kakao (Biofood)
4 msk ekologisk carob (Biofood)
6 förpackningar med kokosgrädde (Biofood)
1 msk honung
1 tsk ekologiskt vaniljpulver (Biofood)
Såhär gör du:
Blanda alla ingredienser förutom kokosgrädde och vaniljpulver i en mixer. Mixa något minut till dess att du fått en jämn chokladsmet. Tillsätt mer honung om du önskar mer sötma (carob och kakao tillför en bitter smak). Vispa kokosgrädden tillsammans med vaniljpulver till dess att den påminner om vispgrädde. Lägg upp din chokladpudding i en skål och toppa med kokosgrädde.
Läs gärna mer på Biofoods hemsida för att finns återförsäljare till deras produkter: Biofood
[fb_button]