Mikrovågsugnens påverkan på maten, näringen och våra mänskliga celler

Normalt lagad mat värms från utsidan och in, genom kokning, wokning, stekning eller ugnsbakning. Detta är den normala funktionen av hur värmeöverföring går från kyla till värme. Till skillnad från ovan nämnda, så värmer mikrovågsstrålningen inifrån och ut.

Tekniskt sett så bygger mikrovågor på principen om växelström. Atomer, molekyler och celler som påverkas av denna hårda elektromagnetiska strålning tvingas omvända sin polaritetet 1 till 100.000.000.000 gånger per sekund.


Det finns inga atomer, molekyler eller celler av organiskt system som klarar en sådan påfrestning över tid och kunna och inte ens i om energin låg. På detta sätt genereras värme från mikrovågsugnar, genom hård friktion i vattenmolekylerna. Strukturerna i molekylerna slits sönder, de deformeras kraftfullt (kallas strukturell isomeri) och försämras i kvalitet.


Flera forskare hävdar att matens skador från mikrovågsugnen ändrar den cellulära aktiviteten hos de mänskliga konsumenterna som äter av dessa livsmedel. Cellerna tvingas på grund av skadade celler och radiolytiska föreningar att anpassa sig till en nöddrift av energiproduktion. Den mänskliga celler tvingas från normal cellulära oxidation in i en anaerob energiproduktion av glukosjäsning, vilket kan orsaka cancer.


Anaerob glukosjäsning är exakt det sätt såsom en cancercell överlever och frodas. Det är därför cancerceller inte kan existera i syrerika miljöer och det är också anledningen till att cancerpatienter inte bör äta socker eller livsmedel som framställts med socker.  

Läs mer: NaturalNews

www.kostkoll.se
www.zarahssida.se