Fall som vittnar om vaccinets biverkningar fortsätter att strömma in! Och då har vi inte ens sett vaccinets långsiktiga konsekvenser!

Ja, inte oväntat så strömmar det in rapporter om de biverkningar som syns nu direkt. Expressen´s skriver om feber, frossa, ont i kroppen, huvudvärk och allergireaktioner, bara dagar efter att de har propagerat om vikten av vaccinering och då på ett oerhört hänsynslöst sätt för att få människor att köpa lösnummer.

Omkring 110 anmälningar om biverkningar av svin-influensavaccinet har rapporterats in till läkemedelsverket och då vill jag tillägga att vi inte ens har sätt de långsiktiga biverkningar som barnen får i sin hjärnkapacitet och hos de gravida kvinnor som väljer att vaccinera sig, trots att vaccinet kan ge nerv- och hjärnskador till barnet.

Enligt smittskyddsinstitutet så beror de kraftiga reaktionerna på att svininfluensavaccinet innehåller hajleverolja, som är en adjuvans som triggar immunförsvaret till att reagera.

En av Expressens intervjuade säger att hon knappt orkade gå 5 meter efter vaccineringen och en annan säger att hon skakade i hela kroppen och inte ens kunde hålla i ett vattenglas. De är osäkra på om de vill ta spruta nummer två och funderar mycket på vad de har fått i sig och tycker att det är obehagligt!

Med risk för att låta lite ”over the edge”, så ÄLSKAR jag alla de som har hjälpt till med informationsspridning kring detta och jag tror inte ens att de har förstått vad deras insatser kommer att betyda för alla de som FAKTISKT har valt att inte låta vaccinera sig! En stor, stor eloge till dem alla… Inga nämnda, inga glömda… Men stort, stort tack från mig och alla mina vänner!

www.kostkoll.se