Yogalärarutbildning, PSYCH-K och NLP Practitioner

Idag har jag varit på yogalärarutbildningen och fascineras redan av yoga och dess historia, hinduismen och min älsklingskostlära, ayurvedan. Yogautbildningen har redan gett perspektiv och vår lärare Minanda är helt otroligt bra, tydlig och rakt på sak (… vilket jag självklart uppskattar eftersom jag är NLP-tränad… ) 

Imorgon har vi sista dagen på yogalärarutbildningen för denna helg och i nästa vecka börjar jag min praktik i en NLP Practitioner. NLP Practitionern är första steget av NLP och följs av NLP Master och NLP Trainer. Efter min avslutade NLP Trainer behöver jag praktisera i en av de tidigare utbildningarna, vilket jag tror är oerhört värdefullt… OCH som vanligt, så spar jag ingen tid på det jag vill göra och åstadkomma, så jag startar redan nu på måndag. 

NLP veckan följs av min och Lars Steinberg´s kurs inom PSYCH-K som äger rum lör-sön i Stockholm. PSYCH-K är ett liknande koncept som härstammar från NLP och kinesiologins muskeltestning. I USA, norge, danmark och öststaterna har PSYCH-K blivit oerhört stort och Lars Steinberg reser hela världen runt för att utbilda människor inom det.

Det finns en fantastisk bok som beskriver PSYCH-K och cellernas biologi och reaktioner på saker som vi utsätter dem för. Boken tar upp näring, energi och annat som har påvisats förändra cellstrukturen och den är skriven av cellbiologen Bruce Lipton.  

www.magentapr.se
www.kostkoll.se
www.piggabarn.se