Test av raw food-barer

Vi har testat 3 olika raw food-barer, alla från Greatlife som tillhandahåller ett stort urval av ekologiska och raw food-baserade produkter.

Garden of Life, Fruits of life Bars
God, men ganska söt bar som består av näringsrika ingredienser, ekologiskt odlade frukter och grönsaker, nötter och groddade sädeslag. I baren finns även levande tarmbakterier och sötningen kommer från rå, ekologisk honung. Den som känns mest söt av de tre, och som kanske främst passar som alternativ till fika och bakverk, snarare än en bar före/efter träning eller som mellanmål.

Garden of Life, Living Perfect food
Lite mindre söt bar, fylld av näringsrika ingredienser som ekologiskt odlade frukter och grönsaker, nötter och groddade sädeslag, kombinerat med levande tarmbakterier. Även denna är sötad med rå, ekologisk honung och har, förutom sin gröna blandning, ett tunt chokladöverdrag. Vinnaren i testet, då den inte är lika söt som de andra två. Mättar bra och passar bra som ett mellanmål.

ORAC Superfruitbar
Superfruitbar fylld med antioxidanter från frukter och bär. God men söt. Känns fräsch och bärig, och ett fint alternativ till mellanmål eller som träningsbar.

Läs mer och hitta barerna: www.clearlife.se

Läs mer om kost och hälsa:
 
www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu