Tänk att få möjliggöra någons dröm med så enkla gester!

Idag gjorde vi en underbar sak… Elene (Uneståhl) var ute på sin morgonpromenad i morse och började prata med en man som driver ett litet, litet matställe på stranden. Det som är så lustigt med honom är att han arbetar för grannstället eftersom hans egna ställe går så dåligt… men trots det så är han alltid superglad och gullig.

Elene frågade honom vad som krävdes för att få igång hans ställe och hans svar var att cirka 10.000 bath var nog, eftersom det isåfall gick att bygga allt, skaffa kylskåp m.m. för den pengen. Till saken hör att 10.000 bath endast är kring 2000 svenska kronor och tanken på att en människas dröm faller på bara 2000:- gjorde att Elene ville hjälpa honom.

SÅÅÅ… Vi samlade ihop oss och begav oss ner till stranden. Väl där, så erbjöd sig Kalle och Micke att hjälpa till och snickra och Elene gav honom de 2000:- som krävdes för att bygga hela restaurangen… Det var så fantastiskt att se hans glädjetårar, så jag har bestämt mig för att modellerera henne genom att göra detsamma. Härligt med vänner som är så som hon är…. Det är lätt att se meningen med saker och ting, efter en eftermiddag som denna!!!  

Påminner mig om när jag hade min välgörenhetskampanj i alla innerstadspresstidningar. Alla barn fick skriva in till mig och berätta om sina drömmar och sedan förverkligade vi dem en i taget, varje vecka. Vi var på grönan med sjuka barn, lånade ut en häst till en liten hästälskande flicka, hyrde in ett hunddagis till en allergisk kille och mycket, mycket annat… Ibland är det så enkelt att hjälpa, och det kan också vara bra att lyfta blicken där man står och det är HELT fantastiskt att se en människor glöd väckas och växa till verklighet!

Eller som vi i Think Love har som mission… Lämna alla platser lite finare och vackrare än när du kom och bemöt alla med den allra genuinaste värme och omtanke! Du märker snart att det lönas sig och att karma faktiskt fungerar! 

www.thinklove.se
www.piggabarn.se
www.kostkoll.se