Supermöte med eldsjälarnas eldsjälar

Jag ÄLSKAR verkligen alla dessa människor som jag träffar, lär känna och samarbetar med. Gemensamt för dem alla är att du brinner så mycket för sitt budskap, så att de nästan brinner upp. Det som är så häftigt är att vi alla har samma filosofi, värderingar ohch vilja om att förändra, förbättra och göra världen till en finare och hälsosammare plats.

Idag träffade jag Anders och Karin Haglund, som är två av dessa helt underbara eldsjälar som delar min vision till 100 %. Ni ska bara veta hur kompetent Anders är när det kommer till barn och dyslexi men också på scenen för att inspirera. Vi ska samarbeta under ett event i höst, som är med Robin Sharma, en helt underbar talare som ni kan läsa mera om på www.magentapr.se.

Visst är det roligt att både Anders och Karin känner Ulf och Charlotte Kilman som jag skrev om häromdagen samt mina vänner Uneståhl´s, Olof Röhlander, Mikael Södermalm och ska med upp till Teo och Fredrik Hären för juni månads TedX Stockholm. Världen är så liten, så liten :-)

Efter mötet var jag och Mia och fikade med Håkan och Philip Therme som är eventansvarig på Cafe Opera. Vi kommer att samarbeta kring lite roliga grejer framöver MEN det får jag berätta mera om senare.

OCH mina vänner… Ni har väl inte missat min artikel om Napoleon Hill och hans bok ”Tänk Rätt Bli Framgångsrik”. Er första guide mot era mål och de viktiga och positiva framsteg som gör livet till en underbar resa!

Tänk Rätt Bli Framgångsrik