Stärk immunförsvaret med sprängticka (chaga)

Jag har tidigare skrivit mycket om de fantastiska egenskaper som finns hos både humussyra, vitlök och kolloidalt silver om du vill stärka ditt immunförsvar. Om du har svårt att bli av med viruset, så kan du testa kolloidalt silver tillsammans med kokosolja. Kokosolja löser upp hinnan (lipidhinnan) kring viruset om det är ett mer envist lipidvirus… :)

Du kan även bygga immunförsvaret med god grundnäring, bra sömn, mycket rent vatten, genom att undvika stress och genom komplettering av immunförsvarsstärkande antioxidanter såsom zink, selen, vitamin C. vitamin E och betakaroten. Även fytonäringsämnen och framförallt bär med högt ORAC, ökar immunförsvarets förmåga att motstå mikrober.  

En annan underbar antioxidant är sprängticka eller chaga.Sprängsticka är en rötskada och parasit som lever i symbios med björkar, och som torkas och används som te. Förutom att sprängstickan sttärker immunförsvaret, så är det rogivande, minskar stress, ger förbättrad mental påverkan och koncentration och det kan också ge bättre motstånd mot sjukdomar och nervproblem.

www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.rawfood-kost.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.receptkoll.se
www.kemikalier.eu
www.gmo-guiden.se
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.d-vitamin.biz
www.vegetarisk.info
www.kolhydrater.org
www.skoldkortel.info
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.gravidkost.se
www.smoothie-recept.se
www.medicinsk-geologi.se