Resveratrol och vitamin D kan samarbeta för ökad ämnesomsättning och minskad risk för fetma, visar ny studie

Resveratrol har uppmärksammats mycket på grund av att det är en oerhört potent antioxidant, som främst återfinns i röda druvans skal. Resveratrol kan också användas vid kalorirestriktion eftersom det har en positiv inverkan på ämnesomsättningen.

Ny forskning som publicerats
i tidskriften Molecular Nutrition visar att resveratrol tillsammans med vitamin D och andra fytonäringsämnen kan motverka övervikt och fetma genom förbättrad ämnesomsättning.

Enligt studien, så kan lipidmetabolismen påverkas av quercitin, D-vitamin, resveratrol då de synergistiskt kan minska nybildningen av fettceller i kroppen.

Källa: NaturalNews

www.viktminskningtips.net
www.kostkoll.se
www.friskabarn.se
www.piggabarn.se
www.kosttipset.se
www.vegetarisk.info
www.rawfood-kost.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se