Prylgalet på Formex

Idag är jag på Formex med Springcykel och försöker mingla runt bland alla härliga entreprenörer. På ett sätt fascineras jag över allas drivkrafter, eftersom det är människor som jobbar hårt för att importera, tillverka och/eller utveckla det som de brinner för. Dock, så är jag en människa som sätter aktivitet, rörelse och tillsammanstid i första rummet och gärna plockar bort allt som har med materialism att göra.


Men som egen företagare, vet jag hur hårt det är, hyser en oerhörd respekt för dessa människor, företag och förstår vidden av att synas i detta forum.


Vi på Springcykel har en liten monter i barnavdelningen och trots att det är lugn idag, så är det mysigt och roligt. Dagen började med pressmingel och lite nya saker dök upp på mitt bord. Det mest komiska var en söt liten älgreflex som jag genast skall ge till min lilla, sköra systerdotter Moa.


På plats träffade jag min vän inredningsglada Susanne på Kamelo. Hon importerar urhäftiga saker som jag bara älskar. Jag kommer så väl ihåg när vi skulle ha tjejmys innan entreprenörsgalan, och vi var hos henne. Jag blev helt betagen av en guldskimrande tavla med en ung Nelson Mandela.


Nu har jag fått i mig ekologisk lunch i mässans restaurang, tillsammans med min kompis Martin på firefly. Han är såååå grymt duktig, trevlig och han och hans kollegor är även mitt kvällssällskap.