NLP Practitioner – nästa steg i mitt liv

Som ni kanske vet, så är jag utbildad mental tränare sedan många, många år och har även KBT i utbildningsbagaget. Efter min erfarenhet från tiden som franschisetagare och och programrådsutvecklare för Itrim, har jag anammat mental träning och KBT i hela min levnadsstil och agerar dagligen utifrån dess grunder. Jag tycker att det är så fascinerande hur mycket en människa kan både prestera och minimera genom hjärnan och dess påverkan.


Ni vet att jag har läst som sjutton om cellstamsproduktioner, korsrelaterade övningar för att få ihop hjärnans båda hjärnhalvor och hur man på effektivaste sätt kan övervinna begränsningar genom målfokusering, visualisering och att ”tänka rätt.


Inte oväntat, så har mina ögon dragits mot NLP, som är nästa steg inom detta ”tänk” och nu har jag bestämt mig för att gå denna utbildning under våren. NLP är detsamma som:


Neurolingvistisk programmering som syftar på de tre mest inflytelserika komponenterna som är involverade i att skapa mänskliga upplevelser. Neurolingvistisk programmering beskriver den grundläggande samverkan som finns mellan vårt sinne och vårt språk.


– Neurologin – hur våra kroppar fungerar


– Språket – hur vi väljer att tolka och kommunicera med andra människor


– Vår ”programmering” – vilka modeller av världen vi väljer att skapa


Jag är så lycklig över utbildningen eftersom George och Ulrika på LivingNLP är otroligt kompetenta och ururhärliga människor. De var med när vi var ute på middag med Lets do it-gänget förra veckan och deras sätt är helt fantastiskt!


Med andra ord, så är jag färdigutbildad i slutet på mars… starkare och mer uppdaterad än aldrig förr. Ska bli intressant och otroligt utvecklande!