Magenta PR

Hallojsan i höstsolen!

Nu har jag startat ett nytt företag och därmed en ny hemsida … *skratt* Kolla på Magenta PR

Min (blygsamma.. *ler*) vision är som alltid att förändra världen för alla kommande generationer och tillsammans med alla fantastiska företag så SKA jag lyckas med det… Tro mig!

I måndags och igår arbetade jag och Per med hemsidan till Magenta PR hela dagen och kvällen.

Lika kul som alltid och nu är vi nere på 48 timmar för att skapa en av våra härligt färgglada hemsidor. *ler* Vet ni förresten vad Magenta betyder? Inte så otippat så är det faktiskt den rosa grundfärgens benämning *skratt*

Apropå mitt eviga tjat om facebook… jag har nu hittat ALLA mina kollegor från Tv 4 där, så det är mailande dagen lång som gäller. Vi har numera ”groups” för Pigga Barn och Magenta och jag skickar akvariefiskar och funwallmeddelanden så det står härliga till.

Idag finns vi på Skansen´s jordens och skogens dagar och inspirerar Sveriges mellanstadiebarn med våra Pigga Barn-arenor. Kom gärna förbi och hälsa på oss! :-)

I helgen kommer jag och Magnus att vara huvudföreläsare på Tumba´s Må bra-festival. Återkommer med mer info om någon dag eller så. Nu ska jag skriva artiklar till mina älskade Pigga Barn och småpilla med texterna till Magenta PR.

Ha en härlig dag allesammans
Kram Zarah