Kurs till Hälsocoach och kostcoach

Till hösten kommer vi att sätta ihop en ny kurs för dig som vill utbilda dig till hälsocoach och/eller kostcoach. Om du önskar coach-titel så behöver du även ha läst till coach på ett godkänt institut. Om du inte läst till coach ännu så erhåller du endast diplom för genomgången kurs och kan givetvis uppgradera dessa efter avslutad coachutbildning.

Kursen till kostcoach är 3 dagar lång, och kursen till hälsocoach är densamma. Observera att de för att erhålla titel som coach behöver kompletteras med en coachutbildning. Dock så är dessa kurser oerhört gedigna för dig som vill lära mer om kost och hälsa, så det är inte nödvändigt att du går hela vägen till coach om du inte vill.

Under dessa två kurser tar vi upp kemikalier, GMO som kan påverka vår och naturens hälsa. Vi tar också upp hur vi påverkas av näringsbrister, hur dessa uppstår, hur vi påverkas av stress och dagens kött- och matindustri samt grödor med mindre näring. Under kostdagarna fokuserar vi på kost och näring, och under hälsodagarna om stress, motion/träning, sömn, inre hälsa och vikten av balans.

Du anmäler dig enklast via tidsbokning@zarahssida.se

Läs mer om kost och hälsa:
 
www.rawfood-kost.se
www.vegetarisk.info
www.kostkoll.se
www.kosttipset.se
www.vitaminochmineral.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.naturmedicin-guiden.se
www.kolhydrater.org
www.gravidkost.se
www.piggabarn.se
www.friskabarn.se
www.receptkoll.se
www.ekologiskaval.se
www.detoxa.nu
www.detox-guiden.se
www.skoldkorteln.info
www.allergi.biz
www.astma-guiden.se
www.kemikalier.eu