Korianderpesto för tungmetallsavgiftning och amalgamsanering

Jag fick precis ett superbra recept på korianderpesto från en tjej som heter Lena Lindkvist. Korianderpestoär bra för tungmetallsavgiftning och amalgamsanering. Tänk bara på försiktighet så länge det finns nervgift kvar i munnen.  


Du kan ha korianderpeston på mackan, till bakad potatis, i pastasåsen eller vad helst du tycker att det passar till. Doseringen är på två teskedar korianderpesto per dag under tre veckor och bör vara tillräckligt för att öka din urinutsöndring av kvicksilver, bly och aluminium.

Korianderpesto

 4 klyftor vitlök
– 1/3 kopp paranötter (selen)
– 1/3 kopp solrosfrön (cystein)
– 1/3 kopp pumpafrön (zink, magnesium)
– 2 koppar färsk koriander (Vitamin A)
– 2/3 cup linfröolja eller rapsolja,olivolja
– 4 msk citron juice (Vitamin C)


Mixa koriander och olja tills dess att koriandern är helt hackad. Tillsätt vitlök, nötter, frön och citronsaft. Blanda noga tills det har pestokonsistens. Förvara allra helst i en mörk glasburk eller frys in. Koriandern är lättast att finna på sommaren.

Har du problem med dina tänder och har amalgam kvar, så bör du vara försiktig. Kroppen får jobba så hårt med att avgifta, särskilt när källan fortfarande är kvar och hela tiden tillför nya gifter. Det allra bästa och lämpligaste är att använda peston när amalgamet är bortsanerat.

www.kemikalier.eu
www.gmo-guiden.se
www.detox-guiden.se
www.detoxa.nu
www.rawfood-kost.se
www.ekologiskaval.se
www.ekologisk-mat.info