Kontakta näringsterapeut Zarah Öberg

För att boka tid för konsultation:

tidsbokning@zarahssida.se

Hos oss kan du beställa Labrixtest, salivtest, från Doctors Data (USA), provtagning på signalsubstanser från Labrix, Doctors Data (USA), Födoämnestest från Imupro eller EU Biotek, provtagning på miljögifter/UMT-test, från EU Biotek, mikrobiomtest från Helsetest (Australien) samt provtagning på parasiter, prov för läckande tarm och SIBO. Våra specialtester med provtagning av aminosyror och mineraler är också mycket uppskattade.

Vi har även en riktigt djupgående sköldkörtelpanel som bland annat mäter thyroglobulin, jod, litium och selen och en väldigt bra mätning av fettlösliga vitaminer såsom vitamin A, D, E, K och coenzym Q10. Vi mäter hormonmetaboliter i ett mycket omfattande urinprov, och erbjuder mätning av D-vitamin. Vi har även möjlighet för mätning av Ebstein-barr och borrelia.

Du kan även boka tid för genomgång av provsvar om du exempelvis har provsvar på sköldkörteltester eller liknande och önskar en second opinion.

From våren 2022 har vi ett samarbete med unilabs, som innebär att du kan mäta alla prover som tas inom svensk sjukvård. Dessa prover tas på unilabs provtagningscentraler med remiss.

Varmt välkommen att kontakta oss för bokning av en första konsultation!