I dagens HBL – professorerna förkastar SMÖR för barn… Vilket dravel!!!

Idag i HBL är det en lång debattartikel där de kritiserar en av mina närmaste vänner, Sanna Ehdin. Undertecknat är en lång rad professorer och överdirektörer som då alltså rekommenderar KEMISKA margariner?

SJÄLVKLART, så är SMÖR det som barn bör äta, främst eftersom det är naturligt, till skillnad från allt det kemiska skräp som finns i margarinerna.  

I handeln upplevs bregott och smör som dyrare än exempelvis Lätta och Becel, när de i själva verket är mycket billigare om man räknar bort det stora vatteninnehåll som finns i de sistnämnda. Bregott och smör innehåller vatten som naturligt är bundet till grädden. I andra produkter tillsätts emulgeringsmedel för att vattnet och grädden skall blanda sig. Dessa produkter (tex Lätta) möglar lätt, vilket gör att det också tillsätts konserveringsmedel.  


Så med andra ord… strunta i de gamla mossiga rönen (… som är otroligt hälsovådliga…), den helt sjuka margarinpropagandan och läs Sanna´s böcker istället!

Läs mer på: www.kostkoll.se