Hälsokryss

Hej mina vänner!

Nyss hemkommen från min 24-timmars till sjöss… och OJ vad raslös man kan bli. Jag förstår inte varför människor tycker om att ”sitta fast” så länge… men… men… Det viktigaste är att de trivs *ler*

Jag lyssnade på fantastiska Sanna Ehdin (Sanna Relations) och Fredrik… Mässan var ganska liten eftersom det endast var 400 bokade resenärer. Vi åkte tillsammans med våra samarbetspartners och passade på att knyta lite nya kontakter och prata ihop oss om vårt kommande Stockholm´scenter som är på G.

Idag påbörjade jag även min senaste detoxkur och förutom att utesluta gluten, laktos, socker och rött kött (så som jag alltid gör), så äter jag nu i princip bara råa grönsaker, frukt, nötter och frön. Dricker lite koffeinfritt kaffe, grönt té, fänkålsté och utrensande maskros- och örtextrakt.  Det är så härligt och jag ÄLSKAR att leva så här… Tänk om man alltid kunde göra det? Men det är viktigt att göra det emellanåt, så att kroppen får vila och rensa sig från allt skräp som den får i sig.

Imorgon ska jag till nyhetsmorgon (som alltid) och prata om matkulturer. Ska bli superroligt och jag uppdaterar er såklart.. *ler* Glöm inte att jag numera har min fråga Zarah-tjänst även på Allt om barn.

Nu ska jag fixa med facebook… Det är sååå roligt!

Ses imorgon, kära ni!
Zarah