Webinar med Kurera: Föreläsningar om hormoner, hormonell obalans, sköldkörtelproblem och magtarmbesvär med Zarah Öberg

Den 28 februari och 24 mars höll vi två webinars med fokus på hormoner, hormonell obalans och magtarmbesvär. Båda dessa webinars går nu att se i efterhand och du beställer filmerna genom att maila till tidsbokning@zarahssida.se. Du erhåller dem via mail efter betalning.

🌿Är du intresserad av att veta mer om hormoner och hormonell obalans – som sköldkörtelbesvär, endometrios, klimakteriet och PMS? Är du intresserad av magtarmbesvär, sjukdomar kopplade till tarmen, hur du kan läka din tarm och förbättra din matsmältning?

🌿Under dessa spännande webinars, så föreläser Zarah – som bl a är utbildad näringsterapeut, örtmedicinare, hälsopedagog och kostrådgivare – om hormoner, hormonell obalans, varför hormonella besvär uppkommer och hur du bäst kan korrigera dem och återfå balans. Samt om besvär i mage, tarm och hur tarmproblem och matsmältningsproblem kan åtgärdas på naturlig väg.

💚 Varje webinar är minst 90 min långt, och det ingår 30 min frågestund där Zarah svarar på intressanta frågor från deltagarna. Hormonföreläsningen förlängdes med 30 min och är 180 min långt.

Pris: 249 kronor styck eller 498 kronor för båda filmerna.