FDA vill förbjuda injektioner med vitamin C

Merparten av de kosttillskott eller naturliga läkemedel som finns på marknaden jagas av marknadens stora, ledande aktörer. Om det inte är örter som är föremål för nya påhittade lagar, så är det kolloidalt silver, verkningsbara tillskott, naturläkemedel eller naturingredienser.

Senaste tillskottet till listan över jagade ämnen, är vitamin C. Amerikanska FDA har precis infört bestämmelser för att reglera så att små apotek inte längre kan tillverka eller distribuera injicerbart vitamin C. Detta till trots, dess fantastiska egenskaper vid flertalet medicinska sjukdomsdiagnoser.

Det är dock viktigt att påtala att det ej är hemmagjorda lösning med vitamin C som används för injektion, utan en farmaceutisk kvalitetsvätska.


Injektion med vitamin C kan bota och/eller förbättra virus-liknande sjukdomar som körtelfeber och hepatit samt lindra flertalet influensavirus på bara ett par timmar. Med anledning av detta, kan man tycka att FDA borde stödja forskningen inom området, istället för att förbjuda injektionerna. Idag finns privat finansierade studier, men dessa kan inte fortsätta om injiceringen förbjuds. 

FDA kan sannolikt även komma att förbjuda injicerbar magnesiumklorid och injicerbart vitamin B-komplex 100. Dessa två tillsammans med intravenöst C, används för ”Myers Cocktail”, vid sjukdomar som kroniskt trötthetssyndrom, hepatit, aids, mononukleos och influensa.

Läs ursprungsartikeln och/eller följ utvecklingen:

ANH USA

Intressant studie om toxicitet vid injektion:

Orthomolecular

Mer om liknande ämnen:

www.naturmedicin-guiden.se
www.kosttillskott-guiden.net
www.friskabarn.se